Un producător orădean a livrat primul transport de materiale către Liban

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe timp de criză, managerii români se reorientează, axându-şi activitatea pe export. Compania orădeană Adeplast a livrat săptămâna aceasta primul transport de materiale către Liban, constând în 80 de tone de produse destinate lucrărilor cu marmură şi granit.

Compania Adeplast a livrat marţi primul transport de materiale către Liban. Cantitatea exportată este de 80 tone şi este reprezentată de produse speciale „albe", în mare majoritate destinată lucrărilor cu marmură şi granit. Exportul către Liban s-a realizat prin divizia Adeplast Orient deschisă la Beirut. De la începutul anului Adeplast a mai livrat cantităţi importante de materiale către Ungaria, Republica Moldova şi Grecia. „Ne propunem ca în acest an să ne concentrăm mai mult pe exterior, astfel încât să ajungem cu exportul la aproximativ 20 procente din cifra de afaceri. Una dintre pieţele importante pe care le ţintim este cea a Ucrainei", spune Marcel Bărbuţ, proprietarul Adeplast.

Creştere pe timp de criză

Adeplast a raportat pentru anul 2010 o cifră de afaceri, la nivelul tuturor de entităţilor de producţie, de aproximativ 127 milioane de lei. Cifra cuprinde atât partea de producţie de mortare, cât şi zona de vopsele şi tencuieli decorative. „Pe ansamblul business-ului avem  o creştere de 12 procente faţă de anul precedent, am ridicat volumul producţiei, iar profitul companiei s-a dublat în 2010. Acestea sunt motivele care mă determină să declar că 2010 a fost cel mai bun an din istoria firmei. În 2011 nu ne vom opri din creştere având în vedere atât dezvoltarea portofoliului de produse, cât şi investiţiile pe care le vom realiza la Oradea şi Ploieşti", spune Marcel Bărbuţ.

Adeplast este producător român de adezivi şi mortare uscate, cu două facilităţi de producţie dezvoltate la nivel naţional, o fabrică la Ploieşti şi una la Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite