O nouă amânare în procesul Mariei Schutz, judecat astăzi la Tribunalul Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi are loc primul termen în cazul procesului Mariei Schutz, după ce dosarul de înșelăciune s-a întors de la Curtea Constituțională, unde a zăcut mai bine de un an.

Maria Schutz este cercetată pentru înșelăciune, alături de Corneliu Popa, Mihai Ciobanu și Ion Dascălu. Corneliu Popa, fost director general al Agenţiei Domeniilor Statului este judecat în acelaşi dosar pentru complicitate la înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată. Mihai Ciobanu, fost director al Direcţiei Urmărire Contracte din cadrul Agenţiei Domeniilor Statului este judecat pentru complicitate la înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave. Ion Dascălu, asociat la S.C. Sere Codlea S.A. este acuzat de complicitate la bancrută frauduloasă, în formă continuată.

Avocatul care o apără pe Maria Schutz, Eugen Iordăchescu, a declarat pentru Adevărul de Seară, ediția de Oradea, că va cere o nouă amânare. "Nu putem merge la proces din cauza unei anchete de la DNA, la care trebuie să fim prezenți", a spus avocatul. DNA a trimis-o în judecată pe Maria Schutz în 2007, pentru înșelăciune. Schutz este acuzată că nu a făcut investițiile la care s-a obligat în momentul în care a cumpărat serele orădene și serele de la Codlea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite