Peste 1.000 de posturi temporare sunt scoase la concurs de Primăria Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Oradea angajează nu mai puțin de 1.200 de recenzori și recenzori șefi pentru recensământul populației din luna octombrie. Candidații trebuie să aibă cel puțin studii medii, să cunoască limba maghiară, și să fie dispuși să muncească incluisv în weekend, pe parcursul proiectului. Au avanjaj la înscrieri funcționarii publici, studenții și pensionarii.

Cererile pentru cele 1.200 de posturi de recenzor și recenzor șef se pot depune până în data de 22 iulie la Sala Ghișeelor din Primărie. Întâietate vor avea funcționarii publici, studenții și pensionarii.

Candidații trebuie să fie majori, să aibă măcar studii medii, să fie cetățeni români și să nu aibă cazier. Doritorii trebuie să aibă o prezență plăcută și îngrijită, să aibă scris citeț, să fie capabili să citească formulare redactate cu font mic, să poată face calcule corecte și să fie dispuși să muncească între orele 8.00 și 20.00, inclusiv în weekend, pe perioada recensământului. De asemenea, trebuie să reziste la munca de teren, să cunoască limba maghiară și să aibă telefon mobil.

Înscrieri

Dosarele depuse trebuie să aibă o cerere tip, czierul judiciar, copie xerox după diploma de studiu și copie xerox după actul de identitate.
Pregătirea va începe în luna august, iar munca de teren va dura 10 zile și se va desfășura în luna octombrie.
Informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon: 0259.408.854 şi 0259.437.000, interior 107.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite