Cei mai buni poloiști se vor întâlni la Oradea la Cupa Mondială la Polo 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oradea va găzdui cea de-a 14-a ediție a Cupei Mondiale la polo de apă, organizată de Federația Internațională de Natație și Federația Română de Polo pe Apă. Competiția se va desfășura în perioada 27 iulie - 1 august.

Peste câteva zile orașul de pe Crișul Repede se va transforma în capitala sportului pe apă, polo. Bazinul Olimpic Ion Alexandrescu va găzdui începând de săptămâna viitoare Cupa Mondială 2010. Meciurile României sunt programate să înceapă marţi, 27 iulie, de la ora 17, când naţionala va întâlni echipa Iranului. Din lotul prezent la acest campionat fac parte şi patru sportivi ai CSM Oradea: Kadar Kalman, Tiberiu Negrean, Nicu Diaconu şi Mihnea Chioveanu, transferat recent de la Steaua Bucureşti.

România joacă în grupa A

La Cupa Mondială 2010 vor participa primele patru echipe ale Campionatului Mondial de la Roma din 2009: Serbia, Spania, Croaţia şi Statele Unite, cărora li se adaugă echipa organizatoare, România și trei selecţionate: Australia, Iran şi China. Românii vor juca în grupa A împotriva naţionalelor Australiei, Iranului şi Spaniei, vicecampioana mondială en titre. Biletele de intrare la Bazinul Olimpic vor costa 10 lei, pentru o zi întreagă de competiţie, iar persoanele cu legitimaţie pentru bazin vor putea intra gratuit. Pe durata desfăşurării competiţiei, programul cu publicul va fi: dimineaţa de la ora 5.30 până la 7.30 şi seara de la ora 22 până la ora 24.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite