Peste 6.000 de lei au strâns polițiștii de la șoferii care „încurcă” spălarea străzilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cincizeci de autoturisme au avut roțile blocate de agenții comunitari care au sesizat parcarea în locuri interzse. Primăria somează orădenii să respecte orarul de spălare al străzilor și să nu încurce prn parcarea în intervalul orar interzis pe cele 17 străzi principale din oraș vizate.

În perioada 4 - 6 mai 2010, agenţii comunitari au continuat acţiunile de eliberare a locurilor de parcarea pe cele 17 străzi aflate în programul de salubritate mecanică. Astfel, conducătorii auto au fost somaţi să nu parcheze între orele 18:00 - 21:00 pe cele 17 străzi cuprinse în programul de spălare mecanică şi să respecte indicatoarele de reglementare montate pe fiecare stradă în parte.

Conducătorii auto care nu s-au conformat au fost sancţionaţi prin blocarea roţilor. Taxa de deblocare este de 120 lei, la care se adaugă 10 lei pentru fiecare oră în care maşina blochează strada. În cazul în care maşina de ridicare e disponibilă, autovehiculul este ridicat de căre aceasta, sancţiunea aplicată fiind de 240 lei.

 În total au fost blocate 51 de autovehicule, valoarea totală încasată fiind de 6.120 lei. Totodată, au fost ridicate 6 autovehicule, valoarea totală încasată fiind de 1.440 lei.     

Tot în cursul săptămânii trecute au fost notificate preventiv, persoanele care deţin materiale de construcţii sau utilaje pe domeniul public, fără a avea achitate taxele legale. Astfel, au fost somate peste 100 de persoane. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite