Un poliţist în vârstă de 23 de ani a derapat cu BMW-ul şi a ajuns în comă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Zgărdău
Sergiu Zgărdău

Sergiu Zgărdău, un poliţist în vârstă de 23 de ani, se află internat în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean Oradea, după ce a suferit un accident grav. Tânărul este poliţist la secţia rurală Tinca.  

Sergiu Zgărdău, un tânăr poliţist în vârstă  de 23 ani, se află internat  în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean din Oradea. El a suferit un grav accident, în localitatea bihoreană Gurbediu, în timp ce conducea un BMW.  Poliţistul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, iar autoturismul a derapat şi s-a izbit de prapetul podului care trecea peste râul din localitate. Impactul a fost unul puternic, maşina s-a răsturnat, poliţistul fiind proiectat în râu.

Sergiu Zgărdău  este internat în stare gravă pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea. Potrivit medicului Hadrian Borcea, şeful UPU-SMURD Bihor, tânărul a suferit leziun foarte grave la nivelul capului, toracelui şi abdomenului. El se află în comă indusă.

Colegii poliţistului, care au făcut primele cercetări, susţin că accidentul s-a produs din vina acestuia. "Şoferul nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum , carosabil fiind umed", a precizat, inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Vestea i-a şocat pe prietenii poliţistului. Pe pagina de facebook a acestuia mesajele de încurajare se înmulţesc de la o oră la alta. "Dumnezeu o să te ajute şi te vei face bine...Nu de alta ne-a trimis vremea aceasta, semn că te vei face bine şi că El nu te vrea acolo ce Aici alături de Cei Dragi", a scis Sofia Andra.

"Dumnezeu să facă o minune şi să ne asculte rugile să te faci bine.Să te văd k vii din nou la noi şi să ne ciondrănim cum facem noi tot timpu..Mă rog la Dumnezeu în fiecare clipă să te facă bine şi să treci peste tot ceea ce s a întmplat", a scis Anamaria

"Dumnezeu să te ajute să te faci bine,suntem alături de tine!!! Eşti puternic şi trebuie să te faci bine!" as cis Patricia.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite