Cele mai bune planuri de afaceri din șase județe vor fi premiate astăzi, la universitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orădeanca Andreea Rugea va face cumpărături pentru cei care nu au timp, contra unui comision minim
Orădeanca Andreea Rugea va face cumpărături pentru cei care nu au timp, contra unui comision minim

Cele mai promițătoare femei de afaceri din Bihor, Timiş, Arad, Maramureş, Caraş-Severin și Satu Mare vor fi premiate astăzi, în cadrul Galei antreprenoriatului feminin, la nivel inter-regional, ANTRES. Evenimentul are loc de la orele 17.00, la Universitatea din Oradea.

Gala antreprenoriatului feminin ANTRES reprezintă festivitatea de premiere a celor mai bune planuri de afaceri evaluate ȋn cadrul concursului „Planul meu de afaceri!", organizat la nivel teritorial în centrele teritoriale ANTRES şi la nivel inter-regional, precum şi de ȋnmânare a certificatelor de absolvire a Şcolii antreprenoriale pentru femei.

Sute de idei de afaceri

Ȋn cadrul concursului au fost evaluate peste 360 de planuri de afaceri, ȋntocmite de grupurile ţintă I - femei manager şi II - femei care doresc să-şi iniţieze propria afacere, din cele șase Centre teritoriale AntrES, care au fost instruite gratuit ȋn cadrul Şcolii antreprenoriale ANTRES, în perioada iulie - decembrie 2009.

Premii în bani

„Ȋn cadrul Galei antreprenoriatului feminin vor fi evidenţiate şi premiate planurile de afaceri cu potenţial de a se transforma în afaceri viabile", se arată în comunicatul ANTRES. Întreprinzătoarea care va primi premiul întâi va câștiga 2.000 de lei. Ocupantele locurilor II și III vor primi 1.700 lei, respectiv 1.500 de lei. Se vor oferi și șase premii județene, fiecare în valoare de câte 1.000 de lei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite