Un pieton și-a pierdut viața și altul a fost lovit pe trecere la sfârșit de săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

După ce a trecut printr-un loc nepermis un localnic din localitatea Tăuteu și-a pierdut viața în urma unui accindent, iar în Oradea un pieton a fost lovit chiar pe trecerea de pietoni.

Sâmbătă, în jurul orei 20.40, pe drumul judeţean 191A, în localitatea bihoreană Tăuteu, localnicul H.S., de 69 de ani, s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Un motociclist a fost ucis într-un accident rutier, între Tuzla şi Costineşti

În acest context a fost surprins şi accidentat mortal de un autoturism înmatriculat în Municipiul Bucureşti, condus de  F.I. de 40 de ani, din Marghita. În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilo-test, valoarea indicată fiind zero.

 Tot la sfârștul săptămânii trecute, dar vineri, în jurul orei 10.29, pe Bulevardul Decebal din Municipiul Oradea, B.G. de 70 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Judeţul Bihor, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor. Astfel, l-a accidentat pe orădeanul F.P., de 66 de ani, care se angajase în traversarea străzii, pe marcajul pietonal.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite