Un şofer a fost atât de beat încât a pierdut controlul asupra volanului şi ajuns într-un pod

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer bihorean în vârstă de 20 de ani s-a îmbătat atât de tare încât era cât pe ce să provoace o dramă, răsturnându-se cu maşina pe care o conducea şi ajungând într-un cap de pod. Având noroc, s-a ales doar cu răni uşoare şi nu a accidentat pe nimeni.

Duminică seară, în jurul orei 22.50, pe DN 76, un şofer în vârstă de 20 de ani, din comuna Bunteşti a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, în timp ce se afla la volanul unui autoturism. „Astfel, a intrat în coliziune cu un cap de pod situat pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare, după care s-a răsturnat", a spus Sorin Secară, ofiţer de presă la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bihor.

Beat

În urma evenimentului rutier, conducător autoturismului şi pasagerul său, în vârstă de 34 de ani, din comuna Bunteşti, pasager în autoturism, au suferit leziuni uşoare. „În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilo-test, a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", a spus Sorin Secară. În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale, iar cercetările continuă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite