Cât ne costă să petrecem sărbătorile de iarnă în staţiunile din judeţul Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bazinele cu apă termală de la Băile Felix sunt pline în fiecare weekend
Bazinele cu apă termală de la Băile Felix sunt pline în fiecare weekend

Persoanele care vor să-şi petreacă sărbătorile aproape de casă pot alege între ofertele hotelurilor şi pensiunilor din Băile Felix sau Stâna de Vale. În funcţie de pretenţii, preţurile variază între 650 de lei pe persoană, pentru un sejur de patru zile la o pensiune în Băile Felix, şi peste 1.300 de lei pe persoană, la un hotel de trei stele din aceeaşi staţiune.

Turiştii care vor să-şi petreacă sărbătorile de iarnă în staţiunea Băile Felix pot alege între a se caza la hotel sau la pensiune. La Hotelul Termal, de trei stele, cu piscine interioare şi exterioare, pachetele de Revelion pornesc de la 1.362 de lei pe persoană, pentru un sejur de trei nopţi. La Hotel Internaţional, de patru stele, turiştii au parte de oferte de Revelion de 1.260 de lei pe persoană, pentru două nopţi, preţurile ajungând până la 2.242 de lei pe persoană, pentru şapte nopţi. Pentru cei mai puţin pretenţioşi, există o mulţime de pensiuni de trei margarete, unde cazarea de sărbători costă circa 650 de lei pe persoană, pentru un sejur de patru zile şi trei nopţi. În toate aceste oferte sunt incluse masa festivă de Revelion, accesul la piscină şi la celelalte servicii din hotel sau pensiune.

La munte

La Stâna de Vale, de Revelion, cazarea la Hotelul Iadolina, de trei stele, costă 544 de lei pe noapte, pentru două persoane. În preţ este inclusă masa festivă şi Carnavalul organizat pentru petrecăreţi. Hotelul Iadolina are bază proprie de tratament, instalaţii de electroterapie, băi cu plante medicinale, saună, gimnastică medicală şi masaj.  Staţiunea Stâna de Vale este situată într-o depresiune străjuită de Munţii Vlădeasa şi Pădurea Craiului, la sud-est de Oradea. Zona este bogată în atracţii turistice, precum cascadele Săritoarea Ieduţului, Iadolina şi Moara Dracului, peşterile Onceasa, Cetatea Radesei, Sura Boghii, Focul Viu şi complexul carstic Cetăţile Ponorului sau Cabana Padis, la 1.280 m altitudine.

Pe toate gusturile

Turiştii amatori de senzaţii tari pot petrece Revelionul la Cabana Contele Dracula, situată la 60 de km de Oradea, la poalele munţilor Pădurea Craiului. Vor avea parte de restaurant cu specifiv vânătoresc, piscină, jacuzzi, saună, biliard şi drumeţii. De Crăciun, pentru intervalul 23 - 26 decembrie, pachetul costă 350 de lei pe persoană. De Revelion, pachetul pentru cinci nopţi costă 950 de lei pe persoană, iar pentru patru nopţi, 890 de lei pe persoană.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite