Au rămas fără permise pentru că au depășit cu mult limitele de viteză legale pe șosele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bihoreni mai grăbiți vor fi pietoni pentru 90 de zile după ce au fost prinși de aparatele radar ale polițiștilor cu viteze mult peste limitele legale, iar pe deasupra au mai fost și amendați destul de consistent.

Ieri a fost depistat B.D.A., de 29 de ani, din comuna Tinca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Sântandreiului, cu viteza de 125 Km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 70 km/h.

Totodată, pe D.N.1, în localitatea bihoreană Tileagd, a fost depistat D.D.A., de 33 de ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 104 Km/h, înregistrată cu aparatul radar.

Ambii șoferi au fost sancţionaţi contravenţional cu nouă puncte amendă (un punct amendă = 60 lei), iar permisul de conducere le-a fost ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Polițiștii bihoreni au 366 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 46.410 lei doar ieri. Totodată, şapte permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice şi au fost constatate opt tamponări.Dintre sancțiuni mai bine de jumătate, adică 189 de sancţiuni, au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 49 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite