Oferte în Băile Felix pentru mini-vacanța de Paște pe marginea piscinei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turiştii pot alege între un sejur la hotel sau la pensiune, obligatoriu la piscină
Turiştii pot alege între un sejur la hotel sau la pensiune, obligatoriu la piscină

Pensiunile şi hotelurile din staţiunea balneară fac concurs de pachete pentru o mini-vacanţă de relaxare. Turiştii pot alege între bălăceala în apă caldă, băi de abur şi masaj, dar şi călărie, alergat sau înot, pe lângă meniurile speciale.

Cei care vor să se relaxeze în mini-vacanţa de Paşte pot alege Băile Felix. Staţiunea are însă o varietate de opţiuni şi pentru cei care doresc o vacanţă activă. Ca urmare, cei care vor relaxare pot alege bazinele cu apă termală sau o zi la SPA. Intrarea la ştrandul Apollo costă 20 de lei, iar o zi la SPA costă 40 de lei. În preţ sunt incluse accesul la bazine, saună şi baie de aburi.
Se poate opta şi pentru masaj, însă serviciul se plăteşte separat. Pista de alergat din Băile Felix poate fi o opţiune pentru cei care doresc puţină mişcare după mesele copioase de sărbători. Totul este gratuit. O oră de călărie pe dealurile din jurul staţiunii este o altă opţiune. Ora de călărie costă în jur de 40 de lei şi cu ajutorul instructorilor călăria este accesibilă oricui.
„Cele mai cerute pachete sunt la pensiuni datorită cadrului mai intim pe care-l oferă şi datorită bucatelor tradiţionale pe care le pun la dispoziţia turiştilor”, spune Maria Tătar, preşedintele Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural. Mai mult, potrivit Mariei Tătar, turiştii care optează pentru pensiuni au posibilitatea să participe, alături de bucătari, la prepararea bucatelor pentru Paşte. „Ofertele la pensiuni variază de la 350 de lei la 600 de lei, pentru trei zile, în funcţie de numărul de mese şi de serviciile incluse. Pachetele mai căutate sunt cele puse la bătaie de pensiunile care au piscină şi care au inclus în pachet doar micul dejun şi masa de Paşte”, explică Maria Tătar. Pentru grupurile de prieteni există şi oferte la cazare la apartament. Patru nopţi de cazare, în perioada 2-6 aprilie, pentru patru adulţi plus copii, într-un apartament cu două camere, tariful este de 300 de lei. Se poate opta şi pentru hotel. Un pachet de două nopţi, cu mic dejun inclus, costă între 160 de lei, la două stele, şi 280 de lei, la patru stele.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite