Peste 160 de locuri de parcare lângă spitale, pentru pacienţi, aparţinători şi vizitatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii care până luna trecută trebuiau să caute minute în şir locuri de parcare în zona spitalelor beneficiază de acum de peste 160 de locuri special amenajate, lângă spitalul municipal, spitalul judeţean şi spitalele de neuropsihiatrie de pe strada Louis Pasteur.

Pentru a veni în sprijinul orădenilor, municipalitatea a amenajat în cursul lunii august mai multe locuri de parcare, atât în curtea interioară, cât şi în faţa spitalelor pe care le administrează. Potrivit informaţiilor transmise de către Mirela Macra, consilier în cadrul biroului de presă al Primăriei Oradea, toate cele 167 de locuri sunt destinate parcării de scurtă durată (două ore) - pe bază de tichet, ele fiind amenajate în incinta Spitalului Municipal (72 de locuri), a Spitalului Judeţean (48 de locuri de parcare), dar şi în faţa celor două Spitale de Neuropsihiatrie de pe strada Louis Pasteur  (47 de locuri). Toate aceste locuri de parcare sunt destinate pacienţilor, aparţinătorilor acestora, dar şi vizitatorilor din spitale.

Abonament

Totodată, municipalitatea a mai amenajat în faţa spitalului judeţean o parcare cu 73 de locuri, unde se poate parca şi cu abonament, dar şi pe bază de tichet de parcare.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite