Un nou turneu de şah este organizat sâmbătă în Orăşelul Copiilor din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Orăşelul Copiilor găzduiește sâmbătă, începând cu ora 10:00, cel de-al şaptelea turneu lunar de şah pentru copii sub 14 ani, organizat la nivelul municipiului Oradea.

Turneul are loc sub egida municipalităţii orădene în colaborare cu maestrul FIDE Dan Ovidiu Raţ şi reuneşte cei mai talentaţi jucători de şah cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani. Începând cu luna mai, la concursurile de şah sunt premiaţi şi copiii preşcolari, ca urmare a creşterii implicării acestora şi a interesului sporit manifestat pentru această disciplină sportivă.

La finele primei jumătăţi a anului 2010, în clasamentul general conduce Paul Iancu, cu 94 de puncte, urmat de Adina Iancu, cu 64,5 puncte şi Tudor Bungău, cu 44 de puncte. La categoria copiilor de până în clasa a doua pe primul loc se află Octavian Trifan, cu 50 de puncte, urmat de Csaba Birtalan, cu 47 de puncte şi Alexandru Mălan, cu 30 de puncte.  În urma fiecărui turneu lunar se stabileşte o ierarhie care va conta pentru stabilirea celor mai buni şahişti ai anului 2010 din rândul copiilor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite