Peste 150 de orădeni au primit șansa unui loc de muncă la târgul de joburi Ruhama

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La bursa locurilor de muncă organizată de Ruhama și AJOFM Bihor au fost oferite peste 160 de locuri de muncă din cele mai variate domenii.  Din cei 300 de orădeni în căutarea unui loc de muncă, 150 au avut norocul de a fi selectați în vederea angajării.

Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului „Informat.Instruit. Angajat" și  impementat de Fundația Ruhama în parteneriat cu Fundația Carpatica, Facultatea de Științe Socio-Umane și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forțelor de Muncă Bihor.

La bursă au fost prezenți 17 angajatori care au oferite peste 160 de locuri de muncă în domeniile: producție echipamente periferice, componente electronice, asigurări, IT, producție, tapițerii, inginerie, comerț, alimentație publică.

„La bursă au venit 300 de orădeni interesați de un job. Oferta a fost variată și s-a adresat atât muncitorilor necalificați cât și persoanelor cu studii medii sau absolvenților de studii superioare", a spus Monica Suciu, managerul Centrului Cariere.

În cadrul târgului de joburi, angajatorii au selectat 150 de Cv-uri în vederea stabilirii unui noi interviue sau a unei posibile angajări.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite