Peste două mii de bihoreni au concurat astăzi pentru cele 188 de posturi titularizabile din județ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste două mii de bihoreni au concurat astăzi pentru ocuparea celor 188 de posturi și catedre vacante din școlile din județ. În ciuda reducerilor salariilor din învățământ, bihorenii s-au arătat foarte interesați de locurile de muncă despre care se spune că sunt printre cele mai prost plătite.

CITEŞTE ŞI:

Doi candidaţi au fost prinşi cu fiţuici la examenul de titularizare

Potrivit informațiilor transmise de către Inspectoratul Școlar al Județului Bihor, astăzi, în cele trei centre de concurs (Colegiul Naţional „Mihai Eminescu", Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul" şi Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu") s-a desfăşurat proba scrisă la concursul pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor declarate vacante/rezervate în unităţile de învăţământ preuniversitar de stat - 2010. „S-au înscris aproximativ 2.200 de candidaţi, dintre care  au fost prezenţi circa 1.600 de candidaţi", a spus Ramona Bacter, purtător de cuvânt la ISJ Bihor.

Eliminat pentru fraudă

Potrivit Ramonei Bacter, un candidat la un post de profesor de biologie a fost eliminat pentru fraudă, șapte s-au retras din motive medicale și 130 au renunțat la concurs invocând motive personale.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite