O orădeancă a înşelat mai multe firme cu peste 150.000 de lei, completând CEC-uri fără acoperire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de investigare a fraudelor bihoreni au finalizat cercetările şi au propus trimiterea în judecată a unei orădence suspectată că a înşelat cinci firme cu peste 155.000 lei, prin emiterea de instrumente de plată fără acoperire.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor au finalizat cercetările faţă de o orădeancă în vârstă de 52 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi emiterea unui cec fără a avea disponibil suficient. „Aceasta este acuzată că, în cursul anului 2008, în calitate de reprezentant al unei societăţi comerciale cu sediul în localitatea Tăşad, judeţul Bihor, a achiziţionat de la cinci societăţi bihorene materiale de construcţii şi instalaţii sanitare în valoare de peste 155.000 de  lei, pentru plata cărora a emis file CEC care, odată introduse spre decontare, au fost refuzate la plată din cauza lipsei totale de disponibil în cont", a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt la IPJ Bihor.

Fără forme legale

Orădeanca e suspectată că ar fi valorificat fără forme legale mărfurile astfel achiziţionate, vânzându-le către diverse persoane fizice, sub preţul de achiziţie. Anchetatorii au stabilit că veniturile astfel obţinute au fost folosite de suspectă în interes personal. Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au înaintat dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de trimitere în judecată a suspectei. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite