O tânără orădeancă face furori în Ungaria, la emisiunea-concurs Megastar Internațional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renata Tolvai
Renata Tolvai

Tolvai Renata, denumită de către juriul de la Megastar Ungaria „pisica sălbatică de la Oradea" cântă în această seară live, la TV2. Orădenii o pot vota pentru a o ajuta să-și îndeplinească visul, trimițând un sms la numărul 1288, cu textul Renata.

Cântăreața, în vârstă de numai 19 ani, apare în seara aceasta la TV2 Ungaria, în cadrul celei de-a treia emisiuni din sezonul cinci al concursului Megastar Ungaria. În urmă cu două săptămâni, Renata a deschis show-ul, cântând prima, în direct, piesa „You are the one that I want", în duet şi în duel cu un alt concurent, pe nume Giorgio.

Salvată de juriu

Fiindcă publicul maghiar nu a votat-o suficient, ea a fost singura concurentă salvată de către juriul de profesioniști, pentru a merge mai departe.  Sâmbăta trecută ea a apărut pe scenă cu un look total nou și cu o piesă foarte greu de interpretat, având în vedere și coregrafia, „Single ladies", a celebrei Beyonce. S-a clasat astfel printre cei mai votați concurenți. În prima emisiune, a duelurilor, a participat și Pall Timea, o altă orădeancă talentată, care a fost însă eliminată. Cele două artiste sunt absolvente ale şcolii de arte Francisc Hubic, foste eleve ale profesoarei de canto Monica Molnar. Palmaresul Renatei cuprinde și locul doi la Festivalul de la Mamaia din 2009.

„Desi e o fire reținută, pe scenă se metamorfozează într-un artist desăvârșit. Ea poate mai mult decât a arătat până acum la Megastar", Monica Molnar, profesoară canto

„Renata are tot ceea ce îi trebuie pentru a deveni o vedetă de talie internațională. A muncit foarte mult pentru asta", Dora Csuvar Popovici, fostă colegă

Ediția cinci a emisiunii-concurs Megastar a reunit interpreti din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Slovacia și Ungaria.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite