Un orădean dat în urmărire internațională a fost prins în timp ce încerca să intre în țară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Un bărbat din Oradea a încercat să intre ilegal în ţară prin Punctul de Trecere al Frontierei Borş. Pe numele lui există un mandat executare a pedepsei cu închisoarea, motiv pentru care a vrut sa fenteze controlul la frotieră.

"Luni seara s-a prezentat pentru a intra în ţară, ca pasager intr-un autoturism marca Citroen, un barbat care s-a legitimat cu o carte de identitate românească eliberata pe numele P. I. Marian. Poliţistul de frontieră care efectua controlul a avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului prezentat, motiv pentru care a trecut la verificări suplimentare. Astfel, s-a constatat faptul că actul este un fals realizat prin înlocuirea fotografiei şi a datelor de identitate", spune subinspector Cătălin Simuț, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Bihor.

Polițișii de frontieră au reușit să stabilească adevărata identitate a bărbatului. "B Cristian, în vârstă de 36 de ani, era in atentia autorităților deoarece pe numele său era emis, încă din anul 2004, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru infracţiunea de furt calificat", precizează Simuț.

Orădeanul este cercetat acum pentru complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, fals privind identitatea și tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat a României.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite