Un orădean care s-a spânzurat a fost găsit în stare de putrefacție de polițiștii bihoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat, care nu avea niciun documentde identitate asupra sa, în vârstă de 45 de ani a fost găsit ieri spânzurat de un copac după ce poliția a fost alertată printr-un apel la numărul de urgență 112.

Ieri spre seară poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au fost sesizaţi în urma unui apel primit de I.P.J. Bihor prin numărul pentru apeluri de urgenţă 112, că pe Calea Borşului din Municipiul Oradea, a fost descoperit un bărbat spânzurat de un copac.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei, Serviciului Criminalistic au constatat că asupra persoanei decedate nefiind găsite însă documente care să ateste identitatea sa. Totodată, s-a constatat starea avansată de putrefacţie a cadavrului. În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii orădeni, victima a fost identificată ca fiind T.A., de 45 de ani, din Oradea, care plecase de acasă la 30 mai. Corpul neînsufleţit urmează a fi supus necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite