Un orădean a ajuns cu maşina în stâlp, din cauza unui şofer care nu a cedat trecerea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer orădean în vârstă de 35 de ani a ajuns cu maşina într-un stâlp electric de pe Şoseaua Borşului, după ce a încercat să evite coliziunea cu o autoutilitară care încălcase linia continuă. Pasagera sa, o femeie de aceeaşi vârstă, a fost transportată la spital, cu răni care au necesitat investigaţii de specialitate.

Potrivit informaţiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, joi dimineaţă, în jurul orei 08.00, pe Şoseaua Borşului din Oradea, un şofer în vârstă de 50 de ani, din localitatea bihoreană Toboliu, în timp ce conducea o autoutilitară înmatriculată în şudeţul Bihor, la ieşirea din curtea unui imobil, nu a acordat prioritate de trecere autovehiculelor, încălcând linia continuă care separă cele două sensuri de circulaţie. „Astfel, un orădean în vârstă de 35 de ani, care conducea un autoturism, înspre localitatea Sântion, a fost pus în ipostaza de a vira brusc spre stânga, pentru a evita o eventuală coliziune cu acesta. În urma virajului, autoturismul a pătruns pe contrasens şi a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp electric", a spus Alina Dinu.

La spital

În urma accidentului rutier, o pasageră în vârstă de 35 de ani, din autoturism, a suferit leziuni uşoare, fiind transportată la spital pentru efectuarea unor investigații de specialitate.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite