Un orădean şi un italian, cercetaţi pentru o fraudă de 33.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un singur an, administratorii unei firme din Oradea şi-au însuşit peste 33.000 de euro din conturile societăţii comerciale, sub forma plăţii unor servicii de şcolarizare, chirii şi alte servicii. Afaceriştii sunt cercetaţi în libertate, pentru delapidare.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bihor au început urmărirea penală faţă de un orădean în vârstă de 52 de ani şi un cetăţean italian în vârstă de 58 de ani, pentru delapidare.

Bani de chirie şi şcolarizare

Potrivit informaţiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, cei doi sunt suspectaţi că, în perioada 2002 - 2003, în calitate de administratori ai unei societăţi comerciale cu sediul în Oradea, şi-ar fi însuşit din conturile societăţii peste 33.000 de Euro, sub forma plăţii unor servicii de şcolarizare, contravalorii unor chirii şi contravalorii unor servicii. „Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Bihor continuă cercetările cu suspecţii în stare de libertate, în vederea documentării  întregii activităţi infracţionale a acestora şi pentru recuperarea prejudiciului", a spus Alina Dinu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite