Un orădean a încercat să-şi ucidă sora, lovind-o de patru ori cu un cuţit de bucătărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Orădeanul, în vârstă de 57 de ani, a fost arestat astăzi, pentru tentativă de omor, după ce marţi a încercat să-şi ucidă sora, înfuriat că aceasta a refuzat să semneze un document prin care s-ar fi angajat să plătească o datorie de 15.000 de euro, pe care o avea bărbatul.

Dorel Moţiu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, a transmis astăzi că, la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, a fost arestat orădeanul în vârstă de 57 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. „S-a reţinut că, în data de 15 noiembrie, în jurul orelor 10.30, acesta s-a deplasat spre locuinţa surorii sale, situată în Oradea, cu care a avut discuţii în legătură cu refuzul acesteia de a semna un angajament de plată în ce priveşte o datorie pe care aceasta o avea, în sumă de 15 000 euro", a spus Dorel Moţiu.

În pericol de moarte

Pe fondul discuţiilor contradictorii a luat un cuţit din bucătăria femeii şi i-a aplicat patru lovituri în zona toracică, în urma cărora aceasta a fost transportată de urgenţă  la spital, viaţa victimei fiind pusă în pericol.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite