Un tânăr orădean a murit după ce a căzut în Cetăţile Ponorului, din Padiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toate eforturile depuse de salvatori, tânărul orădean care a căzut, în cursul după-amiezii, în dolina trei din Cetăţile Ponorului-Padiş, a decedat. 

În această după-amiază, un tânăr orădean şi-a pierdut viaţa în   Cetăţile Ponorului, din Padiş. "Colegii mei mi-au spus că tânărul, care are mai puţin de 30 de ani, a căzut după ce s-a dus prea aproape de marginea dolinei, care s-a surpat", a declarat Adrian Marin, vicepreşedintele Salvamont-Salvaspeo Bihor. Tânărul a căzut de la peste 12 0 de metri, astfel că şansele de supravieţuire au fost aproape inexistente.

La faţa locului s-a deplasat echipajul de serviciu al Salvamont/Salvaspeo Bihor, paramedici şi un echipaj de Terapie Intensivă al SMURD.

Salvatorii au ajuns la victimă, dar acesta a intrat în stop cardio respirator, manevrele de resuscitare desfăşurate mai bine de o oră nu au mai putut să-l readucă la viaţă.

"Victima avea politraumatisme la nivelul capului şi corpului. De la o aşa înălţime erau slabe şanse să supravieţuiască. Noi alertasem şi elicopterul  care-l putea transporta de urgenţă la Timişoara, dar, din păcate, n-a fost cazul", a declarat dr. Hadrian Borcea, şeful SMURD Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite