Un tânăr orădean s-a aruncat de pe terasa unui local, de la etajul cinci, după ce s-a certat cu iubita

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul se află în stare gravă
Tânărul se află în stare gravă

Un tânăr orădean se zbate între viaţă şi moarte după ce, aseară, în jurul orei 22.00, s-a aruncat de pe terasa unui local, terasă situată la etajul cinci. Băiatul ar fi recurs la acest gest după ce s-a certat cu iubita.

Orădeanul Ioan Cuc (22 de ani) a ieşit, aseară, cu prietenii la o bere. În jurul orei 22.00, după ce consumase patru beri, s-a ridicat brusc de la masă şi s-a aruncat de pe terasa situată la erajul cinci al unui bloc de birouri, din cartirul Ioşia. La faţa locului s-au deplasat echipajele SMURD şi cele ale Poliţiei. Tânărului i-au fost acordate primele îngrijiri şi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea.

Potrivit medicului Carmen Panţiş, şefa secţiei de ATI, starea pacientului este una foarte gravă. "Pacientul a suferit comoţie cerebrală, fractură de paletă humerală stângă, fractură de membre inferioare, fractură cu explozia coccisului şi sacrului, fractură lombară şi are un hematom gigant retro peritoneal. Totodată, a suferit o leziune hepatică minoră pentru care a fost operat în cursul nopţii de către medicul Nicu Babău", a afirmat dr. Carmen Pantiş.

Tânărul se află în comă profuntă, internat pe secţia de Terapie Intensivă, intubat şi ventilat, cu pronostic rezervat de supravieţuire. El este îngrijit de către medicul  primar ortoped Cornel Popa şi de către anestezistul Monica Filip.

Potrivit unor surse, orădeanul ar fi recurs la acest gest după ce s-a certat cu iubita sa. "Poliţiştii care au fost la faţa locului cercetează cauza, pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul", ne-a spus inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite