Un orădean a ajuns în arestul poliției după ce a comis mai multe furturi din magazine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistrații bihoreni au emis un mandat de arestare preventivă pe 20 de zile față de un orădean specializat în furturi din magazine, cabinete medicale, farmacii și saloane de înfrumusețare.

V.M. de 33 de ani din Oradea se află în arestul IPJ Bihor după ce poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei au început urmărirea penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat. Acesta este suspectat că, în perioada februarie - mai a.c., alături de alte două persoane, ar fi comis 14 furturi din diverse societăţi comerciale din Municipiul Oradea. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă, iar magistraţii au emis faţă de cel în cauză un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zile. Orădeanul este acuzat de poliţişti că, pe timp de zi, intra în magazine, cabinete medicale, saloane de înfrumuseţare sau farmacii şi, profitând de neatenţia lucrătorilor comerciali, sustrăgea bunurile de valoare ale acestora, lăsate nesupravegheate. Poliţiştii îl bănuiesc că ar fi sustras astfel telefoane mobile, portmonee şi diverse sume de bani, provocând un prejudiciu de aproximativ 10.000 lei, din care anchetatorii au recuperat circa 50%.

Suspectul a fost încarcerat în Arestul I.P.J. Bihor, iar cercetările continuă  pentru documentarea întregii sale eventuale activităţi infracţionale.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite