Un orădean băut a accidentat un biciclist şi a fugit de la locul faptei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer din Oradea a acroşat un biciclist pe care l-a accidentat grav. Şoferul a fugit de la locul accidentului, dar a fost identificat de către poliţişti şi arestat pentru 24 de ore, el având o alcoolemie de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.  

Un orădean în vârstă de 60 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean din Oradea. Acesta se deplasa cu bicicleta pe strada Universităţii din Oradea,  a fost acroşat şi accidentat grav de un autoturism, a cărui conducător auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au depistat, la intersecţia străzii Ogorului cu Apateului, autoturismul implicat în accident, care prezenta avarii în partea dreaptă faţă. Acesta a fost condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani.

"În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că suspectul prezenta o concentraţie alcoolică de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", a precizat ag. principal Ioana Lascău, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Conducătorul auto a fost reţinut în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Bihor pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite