Show cu lupte de stradă între jandarmi şi huligani pe stadionul municipal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii bihoreni au pus la zid astăzi zeci de tineri care au jucat roluri de suporteri violenţi, în cadrul unui exerciţiu
Jandarmii bihoreni au pus la zid astăzi zeci de tineri care au jucat roluri de suporteri violenţi, în cadrul unui exerciţiu

Forţele de ordine au regizat în această dimineaţă o simulare în care au arătat că sunt pregătite să calmeze suporterii violenţi de pe stadioanele de fotbal. Înainte de debutul returului sezonului 2009-2010, cei responsabili de ordinea de pe stadioane au pus la bătaie un plan antiviolenţă.


Jandarmii au arătat astăzi, prin intermediul unui exerciţiu demonstrativ,  cum acţionează atunci când suporterii devin violenţi.

„În tur au fost aplicate trei sancţiuni în valoare de peste 1.200 de lei şi jandarmii au depistat doi suporteri care încercau să introducă pe stadion materiale pirotehnice, lucru interzis prin lege”, a explicat căpitanul Ioan Bogdan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bihor. Cei care merg la competiţiile sportive trebuie să ştie că nu au voie să introducă în tribune sticle, arme, materiale pirotehnice sau să intre pe stadion beţi.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite