Ilinca Vandici, Marian Crișan și Alexandru Lungu le fac orădenilor urări de Anul Noul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Crişan, regizor bihorean, le doreşte orădenilor „Un an nou fericit şi luminos!”
Marian Crişan, regizor bihorean, le doreşte orădenilor „Un an nou fericit şi luminos!”

Bihorenii celebri sărbătoresc Noul An la munte, acasă sau ascunşi de ochii lumii. „Adevărul de Seară” vă prezintă superstiţiile şi urările pentru 2011 ale orădenilor care reprezintă cu cinste oraşul, în ţară şi în străinătate.

Celebrul regizor Marian Crişan sărbătoreşte Anul Nou în ţară. „Revelionul îl voi petrece la a doua mea «casă», în Bucureşti”, a spus laureatul Palme D’Or.
Realizatoarea TV Ilinca Vandici, originară din Aleşd, este secretoasă în privinţa locului în care îşi va petrece noaptea dintre ani, după ce şi-a petrecut Crăciunul în capitală, în clubul Bamboo, alături de fotbalistul Ciprian Marica.

„Nu pot să spun unde şi cu cine petrec Revelionul”, a declarat Ilinca Vandici, confirmând totuşi că şi-a luat un mic concediu. Bihoreanca este renumită pentru superstiţiile sale, aceasta declarând că, de Revelion, mănâncă douăsprezece boabe de struguri, câte unul pentru fiecare lună, şi poartă lenjerie intimă roşie, pentru noroc în dragoste.

Dorinţă la miezul nopţii
Oana Lianu, prinţesa naiului, va petrece primul Revelion acasă, după mulţi ani. „Voi avea oaspeţi acasă. În general, nu am superstiţii, dar de fiecare dată, la miezul nopţii, îmi pun o dorinţă pentru noul an”, a spus Oana Lianu.

citate

La Arieşeni
„Muntele Bihorului”, renumitul luptător de Mixed Martial Art şi multiplu campion la judo Alexandru Lungu, va petrece Revelionul la Arieşeni, cu familia şi cu persoanele dragi. „Nu cred în superstiţii de Anul Nou, dar le respect pe cele clasice”, a declarat Alexandru Lungu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite