Poliţistul prins beat la volan și cu permisul suspendat a ajuns în instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Bodnărescu, poliţistul surprins sub influenţa alcoolului la volan, va răspunde în faţa legii. El a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, la sfârşitul lui martie, după câteva zile petrecute în arest.

După ce a fost dat afară din Poliţie, Bodnărescu este judecat pentru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Bărbatul şi-a recunoscut vina în faţa judecătorilor şi este de acord să plătescă daunele produse în urma accidentului provocat în luna martie, când a lovit un stâlp aparţinând Electrica.
Fostul subofiţer de poliţie a declarat în instanţă, în cadrul primului termen din proces, tot ce s-a întâmplat în zilele în care a fost prins beat la volan. El a povestit că în noaptea de 15 ianuarie s-a urcat la volan după ce a băut 2-3 beri, însă doar pentru a parca maşina. Deşi în rechizitoriu scrie că a acroşat un alt autoturism, el spune că nu-şi mai aminteşte. „Nu-mi aduc aminte de accident, dar nu contest că a avut loc”, a declarat Vasile Bodnărescu.

A recidivat
În seara respectivă a fost prins de un echipaj de poliţie, care a decis să-i suspende permisul de conducere. După aproape două luni, a urcat din nou la volan. „Am ieşit la un bar să mă uit la un meci de fotbal şi am băut 2-3 beri. Înainte am mai băut o sută de grame de ţuică”, a spus bărbatul. După ce a consumat alcool, a luat maşina şi a plecat spre un bar din Gurbediu. În drum a intrat cu maşina în stâlp. „M-am speriat, am coborât din maşină şi am plecat”, a spus Vasile Bodnărescu. La scurt timp după accident, a fost căutat acasă de un echipaj de poliţie şi reţinut pentru audieri.

„Recunosc faptele şi regret ce am făcut”, a conchis poliţistul. Procurorul a cerut instanţei să ţină cont că Vasile Bodnărescu a greşit, cu atât mai mult cu cât era un om al legii şi trebuia să fie un exemplu pentru comunitate. Apărătorul acestuia, Răzvan Doseanu, a spus în apărarea lui că bărbatul a pierdut un copil, în urmă cu mai mulţi ani, a fost foarte afectat de acest lucru şi de acolo au început toate probleme lui.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite