Polițiștii au eliminat, rând pe rând, „suspecții de serviciu”, în cazul tâlhăriei de la sala de jocuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii au mai multe piste în cazul tâlhăriei de duminică, din cartierul Ioşia. Oamenii legii au intrat în alertă după ce un bărbat mascat şi înarmat a tâlhărit salonul de jocuri EuSlot, de pe strada Salcâmilor.

Poliţia Municipiului Oradea a petrecut ultimele 24 de ore în alertă, după ce casiera sălii de jocuri EuSlot a reclamat o tâlhărie. De la solicitarea intervenţiei poliţiei, oamenii legii au eliminat, după chestionări, mai mulţi suspecţi care se potriveau descrierii date de Mirela Chivari, casiera care a apăsat butonul de panică. „Deocamdată nu avem un suspect principal reţinut şi facem investigaţii în urma cărora excludem suspecţii care sunt incompatibili cu situaţia”, a declarat comisar-şef Ioan Lenghel, comandantul Poliţiei Municipiului Oradea. Acesta a confirmat pentru „Adevărul de Seară“ că, până în această dimineaţă, au fost chestionaţi peste zece suspecţi.

Situaţie de criză
„La acest moment avem un cerc de suspecţi, iar cercetările continuă pentru stabilirea identităţii făptaşului”, a spus inspector principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei bihorene. Un bărbat mascat a intrat ieri în sala de jocuri EuSlot de pe strada Salcâmilor şi a ameninţat-o cu cuţitul pe Mirela Chivari, casiera, şi a cerut bani. „În jurul orei 13, casiera a rămas singură, un individ a intrat peste ea, a ameninţat-o cu cuţitul i-a luat şase sute de lei şi la plecare a dat cu spray paralizant”, a spus Lenghel. Casiera a apucat să declanşeze butonul de panică, iar la faţa locului au ajuns agenţii de pază şi poliţiştii. Camerele de supraveghere video din sala de jocuri au înregistrat tot şi poliţiştii au luat imaginile pentru examinare. Conform codului de procedură penală, suspectul riscă o pedeapsă cuprinsă între cinci şi 20 de ani.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite