Studenții orădeni au luat lecții de la un important arhitect software din Olanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţii orădeni au făcut primii paşi pentru a obţine centura neagră în domeniul IT. Tinerii care visează la o carieră în acest domeniu au avut ocazia de a-şi perfecţiona cunoştinţele alături de Danny Pronk, unul dintre cei mai importanţi arhitecţi software din Olanda.

Evenimentul „Centura neagră la programare începe cu...” a fost organizat de Qubiz în parteneriat cu AIESEC Oradea şi s-a desfăşurat în Aula Magna a Universităţii Oradea.

„Acest seminar nu a fost ţinut doar pentru studenţii interesaţi, ci şi pentru specialiştii care au ajuns deja să lucreze în domeniul IT”, a explicat reprezentantul Qubiz, Radu Popa. Seminarul a fost împărţit în două, una teoretică şi una în care s-au făcut aplicaţii.
Astfel, studenţii au aflat cum pot să facă performanţă şi cum să creeze un cod bun şi uşor de citit de la unul dintre cei mai buni arhitecţi de software. „Seminarul nu a fost doar o prezentare de noi informaţii. Participanţii au fost provocaţi să pună întrebări despre problemele pe care le întâmpină zi de zi”, a mai specificat Popa. Evenimentul este un pas înainte pentru studenţii orădeni, care au ocazia de perfecţionare în afara orelor de curs şi de a afla cum să se adapteze cerinţelor de pe piaţă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite