TIMP LIBER: Paula Seling în concert la Oradea la târgul Beauty & Wellness

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta va cânta la inaugurarea primului târg Beauty & Wellness din Oradea. Muzică bună, frumuseţe, sfaturi pentru întreţinere sunt ingredientele pe care orădenii le pot savura în acest wekend alături de Paula Seling.

Primul târg Beauty& Wellness din Oradea îşi deschide porţile sâmbătă în parcul Era din Oradea. Orădenii sunt invitaţi să afle cele mai noi trenduri în materie de fitness, wellness, spa, frumuseţe şi îngrijire corporală. „Cei mai importanţi producători şi distribuitori ai saloanelor de profil vor fi prezenţi la târg şi le vor ofei sfaturi şi informaţii compelte despre produse doamnelor şi domnişoarelor”, a spus Ioana Ionescu, marketing manager Era. 

De-alungul celor două zile de târg, vor avea loc demonstraţii şi concursuri de fitness, spinning şi aerobic şi concursuri tematice de culturism, de forţă  şi de rezistenţă. În plus orădenii vor avea ocazia să facă diverse teste de sănătate diagnosticate de specialşti, gratuit. Expozanţii promit că vor răsplăti vizitatorii şi cu oferte promoţionale sau cupoane de reduceri.

Show cu vedete
Marea surpriză a evenimentului este concertul pe care îl va susţine Paula Seling. Recent declarată cea mai bună artistă a anului 2010, interpreta va urca pe scenă sâmbătă începând cu ora 18.00. „Paula Seling va susţine un concert de aproape o oră în care va interpreta cele mai cunoscute hituri ale sale”, a spus Ionescu. Alături de melodiile care au consacrat-o ca „Ploaie în luna lui Marte” sau „Timpul”, orădenii vor asculta melodii de pe cel mai nou album alături de „Playing with fire”, piesa care i-a adus locul 3 la Eurovision. În deschiderea concertului artiştii orădeni vor urca pe scenă, vor cânta şi vor face demonstraţii de break dance şi hip-hop. Organizatorii promit fanilor ca finele show-ului Paula Seling va rămâne alături de fanii săi la o sesiune de autografe.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite