Orădeanul Augustin Săvan are cheia împăcării dintre Gigi Becali și galeria echipei Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Augustin Săvan este un fan înrăit al echipei Steaua
Augustin Săvan este un fan înrăit al echipei Steaua

Orădeanul Augustin Săvan a scris şase strofe, cu refren, dedicate echipei Steaua. Augustin Săvan nu are studii muzicale, dar ştie cum vrea să sune melodia, aşa că cere ajutorul unui compozitor.

Orădeanul Augustin Săvan, în vârstă de 57 de ani, are cheia împăcării dintre Gigi Becali şi tribune. Pensionarul a compus un imn al Stelei, pe care ar vrea să-l interpreteze Dan Bitman. Versurile sunt gata, dar orădeanul are nevoie de un compozitor care să pună imnul pe note.
Săvan îşi doreşte un imn mai impresionant decât cel al renumitei echipe de la Liverpool. „Mi-ar plăcea ca melodia să fie compusă de Marius Moga”, spune Augustin Săvan.

Orădeanul este fan Steaua de când a învăţat să citească. Întotdeanua a crezut că echipa sa favorită merită să fie pe primul loc. Imnul gândit de el are şase strofe, dintre care una reprezintă o rugă către Dumnezeu, pe bunul plac al patronului din Ghencea. Săvan este hotărât să meargă la Bucureşti, pentru a discuta cu Becali despre imn, asftel încât, la următoarele meciuri, tribunele să cânte refrenul „Haide Steaua, luptă Steaua!”.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite