Ioan Haraga a recunoscut astăzi în faţa procurorilor orădeni că şi-a violat nepoata

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Haraga recunoaşte că şi-a violat nepoata, dar nu şi că a bătut-o
Ioan Haraga recunoaşte că şi-a violat nepoata, dar nu şi că a bătut-o

La aproape 30 de zile de când a ajuns în arest, unchiul violator şi-a mărturisit fapta şi le-a spus procurorilor că regretă cele întâmplate.

„Da, am întreţinut raporturi sexuale cu nepoata mea, dar nu am bătut-o. S-a lovit de tocul de la uşă”, este declaraţia şocantă a unui bărbat de 35 de ani care, timp de aproape două luni, şi-a violat nepoata. Aurica Haraga, în vârstă de 13 ani, a îndurat coşmarul la care a fost supusă chiar de fratele tatălui său.

Astăzi, Ioan Haraga a fost trimis în judecată pentru viol. A recunoscut cu o seninătate ieşită din comun că a întreţinut raporturi sexuale cu nepoata sa, însă nu recunoaşte în ruptul capului că i-ar fi aplicat acesteia o bătaie cruntă. „Unchiul meu mi-a pus mâna la gură ca să nu ţip, m-a lovit cu pumnul peste spate, mi-a rupt hainele şi m-a violat”, le-a spus victima anchetatorilor. S-a întâmplat pe 21 noiembrie 2009. Câteva zile mai târziu, Ioan Haraga şi-a lovit nepoata cu pumnul în faţă. De frică, fata le-a spus părinţilor că a căzut cu bicicleta.

Cercetat pentru alt viol

Deşi şi-a surprins cumnatul în camera copilei, mama fetei a aflat de faptele acestuia abia cu câteva zile înainte de Anul Nou. Tot atunci s-a aflat în satul Cuiejd că bărbatul a încercat să întreţină raporturi sexuale cu o altă minoră. „Ioan Haraga este cercetat într-un alt dosar tot pentru săvârşirea infracţiunii de viol”, a spus Viorel Gavra, prim procurorul Parchetului Judeţean.

În faţa anchetatorilor, Ioan Haraga a şoptit tremurând că a rupt hainele de pe nepoata sa. „Nu ştiu de unde a avut vănătăile pe faţă. Eu nu am bătut-o aşa cum spune. Îmi pare rău. Regret, nu ştiu ce să mai spun”, sunt fragmente din declaraţia celui care va fi judecat pentru viol.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite