Studenţii orădeni participă la campionate de fotbal și paintball în cadrul Unifest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii primesc reviste şi pliante cu programe specifice comunităţii lor şi sunt provocaţi la competiţii. Timp de o săptămână, studenţii vor primi carduri care le dau posibilitatea de a vizita gratuit puncte turistice faimoase din Europa.

Asociaţia Studenţilor Universităţii Oradea provoacă tinerii de pe băncile facultăţii să mai pună o piatră la temelia comunităţii studenţeşti. Pentru tineri, Unifest este un prilej de a se informa în legătură cu programele şi activităţile în care ar putea să se implice şi de a afla ultimele noutăţi despre tinerii din toată România. „Mă bucur că sunt distribuite reviste în care mă regăsesc ca Ambition sau StudentMax”, a spus Bianca Toth, studentă la Facultatea de Istorie-Geografie. Studenţii primesc şi cardul Euro26, care le asigură cale liberă spre obiectivele culturale din Europa. „Posesorii de card se bucură de gratuitate oriunde văd însemnul Euro 26. Marile capitale europene oferă posesorilor de card acces la muzee şi teatru, dar şi gratuitate pe mijloacele de transport în comun”, a explicat Mihai Floruţ, organizator.


În plus, studenţii sunt provocaţi la voluntariat în cadrul organizaţiilor de profil. „Este important ca tinerii să-şi folosească util timpul liber. Eu aşa am învăţat să organizez un eveniment şi să lucrez în echipă”, a dezvăluit Mira Pop, voluntar ASUO.

Distracţie pe pâine

În cadrul Unifest, studenţii orădeni au ocazia de a participa şi la campionatul de fotbal, de ping-pong sau chiar de paintball. Iubitorii filmelor de artă sau cei pasionaţi de filme documentare au intrare liberă la Cinematograful „Libertatea“.  Pasionaţii de distracţie sunt aşteptaţi la petreceri în club şi la Balul Balurilor, iar surpriza acţiunii va fi Zoltan Andras, din trupa Sarmalele Reci, care va conduce o dezbatere pe tema  „Dezvoltare personală”.

image
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite