Orădenii au aşteptat în zadar tramvaiele spre centrul orașului, în această dimineață

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe ruta Nufărul – Centrul Civic, orădenii au pierdut zeci de minute în staţii. Motivul a fost sistarea circulaţiei tramvaielor, pe rutele Nufărul – Centrul Civic şi Pod CFR – Sinteza, începând de astăzi, pentru o perioadă nedeterminată.

Orădenii s-au plâns că, din cauza lucrărilor din Centrul Civic, trebuie să se trezească mai devreme dimineaţa, cu cel puţin o jumătate de oră. „Pierd aproape 30 de minute, atât dimineaţa, cât şi după-masa, când mă întorc de la muncă”, a spus Florentin Demian, un orădean în vârstă de 36 de ani, care lucrează la o firmă de pază.

Marina Molnar, asistentă medicală în Băile Felix, s-a plâns că în ultima perioadă pierde ore întregi pe drum şi că nu reuşeşte să ajungă la timp la muncă, din cauza haosului din trafic. Carmen Tocuţ, purtător de cuvânt la regia de transport local (OTL), a anunţat că în locul tramvaielor, pe tronsoanele respective vor circula autobuze, la interval de cinci sau şase minute, la orele de vârf. Un autobuz va circula pe tronsonul POD CFR –Sinteza la interval de 20 de minute, în afara orelor de vârf. „Circulaţia  cu tramvaiele 1R, 1N şi autobuzul TRV 2 rămâne neschimbată”, a spus Carmen Tocuţ.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite