Strada Iuliu Maniu, capcană pentru rezidenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii care au treabă prin zonă trebuie să fie atenţi la fiecare pas. Aici, riscă să dea în gropi peste care s-au pus poduri improvizate, nesigure.

Strada Iuliu Maniu s-a transformat într-o veritabilă cursă cu obstacole. Orădenii care sunt obligaţi să treacă prin zonă trebuie să fie atenţi la fiecare pas, fiindcă pe aici e plin de gropi cu apă, nisip, pietre şi bucăţi fier. Peste gropi şi şanţuri constructorii au pus bârne pe care orădenii fără experienţă în echilibristică le trec cu greu.

Cosmin Covaci, un tânăr care locuieşte în zonă, a spus că i s-a întâmplat de două ori să cadă, după ce s-a împiedicat de conductele şi pietrele scoase la iveală în timpul lucrărilor. Alţi locuitori, mai în etate, au spus că în ultima perioadă le este frică să iasă din casă, fiindcă riscă să-şi rupă oasele fragile. Cum în curând începe anul şcolar, elevii de la Liceul Greco-Catolic, vor fi nevoiţi să meargă la şcoală având mare atenţie pe unde calcă. În plus, deşi nu a plouat recent, apa bălteşte de-a lungul străzii, dovadă cu unele racorduri au fost făcute prost.

Lucrările au întârziat deja două luni

Începute la 12 iunie, lucrările ar trebuit să poată fi recepţionate la 15 septembrie. Potrivit informaţiilor primite de la Marta Pordea, reprezentantul Drumuri Orăşeneşti, asfaltarea unui tronson ar putea începe, în cel mai bun caz, peste trei săptămâni, după ce vor fi finalizate lucrările de introducere a reţelelor de apă, canalizare, termoficare şi gaz.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite