Un om de afaceri acuză mascaţii de abuz și că i-au spart ceasul în valoare de 7.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul lui Sebastian Ivan a depus astăzi o plângere penală împotriva poliţiştilor. Scandalul a avut loc sâmbătă noaptea, la un club din centrul oraşului. Afaceristul spune că a fost agresat fără un motiv întemeiat.

Sebastian Ivan, de 29 de ani, susţine că a fost agresat de mascaţi, sâmbătă noaptea. Sosit în centrul oraşului pentru a-l salva pe vărul său, Andrei Bara, căruia notarul Laurenţiu Tomulescu i-ar fi dat cu un pahar în cap, Sebastian ar fi distrus, de nervi, oglinda retrovizoare a unei maşini parcate. Pentru acest lucru a fost luat de mascaţi şi dus la sediul poliţiei, unde a fost bătut crunt. „Îi dau în judecată fiindcă m-au agresat fără motiv. E adevărat că am distrus oglinda retrovizoare, dar eram dispus să plătesc despăgubirea şi nu m-am împotrivit când m-au dus la secţie”, a spus Ivan. „I-am rugat să fie atenţi când mi-au pus cătuşele. De-a dracului mi-au spart ceasul Zenith, de 7.000 de euro”, a mai spus omul de afaceri.

Doi veri bătuţi

Avocatul Bogdan Meşter, chemat la poliţie în toiul nopţii de prietenii lui Ivan, spune că a văzut cu ochii lui modul în care trei mascaţi îl băteau pe tânăr. „Nu au vrut să mă lase să intru. Când m-am prezentat, ofiţerul de serviciu mi-a cerut să-i arăt delegaţia, ceea ce e ciudat, fiindcă delegaţia se depune la poliţistul care efectuează cercetările, nu la poarta instituţiei şi în niciun caz la mascat”, a declarat avocatul, subliind că, odată intrat în instituţie, a reuşit să ajungă lângă camera unde se afla Ivan şi a văzut cum acesta a fost lovit cu pumnii şi picioarele, de mai mulţi mascaţi. Potrivit certificatului medico-legal, tânărul are numeroase leziuni, care necesită cinci zile de îngrijiri medicale.

Vărul lui Ivan, Andrei Bara, s-a ales cu 10 zile de îngrijiri medicale şi vrea să-l acuze pe Tomulescu de ultraj contra bunelor moravuri şi lovire, şi să-l reclame la Uniunea Naţională a Notarilor Publici. „Eu am fost agresat prima oară. A fost un scandal minor între doi tineri. Am fost ameninţat că mi se va distruge cariera, că nu voi mai putea profesa”, a declarat în această dimineaţă Laurenţiu Tomulescu.

Să se bată în instanţă


Alina Dinu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bihor, a spus că Sebastian Ivan s-a ales cu dosar penal, pentru distrugere. „Dacă se simte lezat în drepturi, Sebastian Ivan are la dispoziţie calea legală de a se adresa cu plângere la Parchet”, a spus Alina Dinu.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite