Orădence de toate categoriile învață să fie seducătoare, în paşi de striptease (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădence de toate categoriile profesionale şi de vârstă învaţă să se mişte senzual, la o şcoală de dans. De două ori pe săptămână, funcţionare, medici sau studente se transformă în dansatoare exotice, pline de senzualitate.

Vezi aici cum decurge o oră de curs

De două luni, Renata Csaszar, instructor de dans la Feeling Dance, le învaţă pe orădence cum să se mişte senzual şi să-şi exploateze instinctele de seducţie. La cursul ei, orice femeie, indiferent de dimensiuni, vârstă sau profesie, se transformă văzând cu ochii într-o veritabilă bombă sexy. „Nu este un curs de striptease. Le învăţăm pe cursante să adopte o atitudine feminină, să îşi pună în valoare frumuseţea”, spune Renata, care se află deja la al doilea modul, semn că orădencele au fost încântate de ceea ce au deprins în prima parte a cursului.

Cadou pentru soţi

Media de vârstă a cursantelor este de 25 de ani. Cu toate acestea, printre orădencele înscrise se numără şi doamne care se apropie de vârsta de 40 de ani. „Îmi place să dansez. Am venit la curs pentru a-mi găsi un echilibru, după cele minimum opt de ore de muncă şi stres pe care le petrec zilnic, la serviciu”, a spus Ariadna Borza, un medic în vârstă de 35 de ani, din Oradea. „Cursul este un cadou pentru mine însămi, în primul rând. În al doilea rând, este un dar pentru soţul meu”, spune zâmbind Anca Molnar, care stăpâneşte deja rutina unui număr de dans erotic, de la A la Z. Un modul durează două luni, câte două ore pe săptămână.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite