Copiii orădenilor au admirat cu gura căscată ouăle gigant expuse în Lotus Center

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii au fost foarte impresionaţi de oul din nuiele care are în interior şi iepuri de pluş
Copiii au fost foarte impresionaţi de oul din nuiele care are în interior şi iepuri de pluş

O expoziţie inedită, organizată cu ocazia sărbătorilor pascale, cu ouă gigant create de artişti, le-a stârnit curiozitatea celor mai mici vizitatori. Orădenii pasionaţi de arta tematică şi de lucrările artiştilor realizate după diferite surse de inspiraţie pot vizita expoziţia până în 13 aprilie.


Dă CLICK aici pentru o fotogalerie cu ouăle gigant

Instituţiile publice şi artişti din Oradea expun 41 de ouă gigant în cadrul unui eveniment organizat la Lotus Center. Expoziţia inedită a fost inaugurată aseară în prezenţa unui public numeros şi va fi deschisă publicului până la 13 aprilie.

Designerul orădean Raluca Mihălcean spune că oul ei este inspirat de un Arlechin. „Oul realizat de mine exprimă dualitatea dintre tristeţe şi bucurie. Are o faţă bucuroasă şi una tristă”, a povestit designerul.

„Participanţii şi-au pus imaginaţia la bătaie şi s-au întrecut în talente pentru a le decora cât mai inedit, fie că s-au folosit de fier, sârmă, burete sau chiar napolitane”, spune Nadina Crişan, organizatorul expoziţiei. Cei mai încântaţi de expoziţia de ieri au fost copiii, care au privit ouăle pe toată părţile.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite