BIHORENI DE EXPORT „Pisica sălbatică de la Oradea” vedetă în timp record în Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce în decembrie a câştigat concursul Megastar Ungaria, tânăra lucrează deja la primele sale melodii. Cântăreaţa are concerte în Budapesta, pozează pentru copertele revistelor şi are mii de fani care vor ca ea să reprezinte Ungaria la Eurovision.

Povestea Renatei Tolvai, de 19 ani, pare a fi desprinsă dintr-un roman american, fiind un exemplu că, atunci când îţi doreşti din tot sufletul ceva şi faci tot posibilul pentru a atinge acel obiectiv, rezultatul nu poate fi decât pozitiv. „România este casa mea, dar în Ungaria îmi trăiesc visurile”, a declarat Renata, pentru o revistă din Ungaria.

Tânăra orădeancă a povestit, pentru „Adevărul de Seară” Oradea, că a început să cânte la vârsta de doi ani şi că părinţii săi îi cumpărau sau îi confecţionau mereu microfoane de jucărie. Era elevă în clasa a cincea când, ca recompensă pentru faptul că reuşise să intre în clasa specială de limba engleză, a primit primul ei microfon adevărat. În paralel cu frecventarea Şcolii Populare de Artă Francisc Hubic, Renata a participat la nenumărate concursuri, în Oradea şi în alte oraşe. 


Dă click pe poză, pentru a vizualiza o galerie foto cu Renata Tolvai

„Freedom” pentru Renata

Cel mai important premiu obţinut în România a fost locul doi la Festivalul de Muzică de la Mamaia, în 2009.  Anul 2010 a fost însă adevăratul „deschizător de drumuri”, fiindcă atunci s-a înscris la preselecţia pentru concursul Megastar Ungaria. A reuşit să intre în concurs interpretând, în stil rock, melodii precum „Free your mind” sau „Freedom”. 

Până în decembrie, când a primit microfonul de aur şi titlul de „Vocea anului în Ungaria”, Renata a impresionat juriul şi publicul maghiar interpretând fără cusur melodii ale unor vedete internaţionale precum Beyonce, Lady Gaga, Queen şi Mariah Carey. Orădeanca a obţinut un contract cu cea mai importantă casă de discuri din Ungaria, o maşină şi cheia unui apartament într-un cartier de lux al Budapestei, pentru un an.

image
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite