Doi pensionari au ajuns să vadă soarele în casă doar din spatele unui zid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria şi Gavril Duma, doi pensionari din Oradea, se plâng că stau şi ziua pe întuneric după ce avocatul în grija căruia s-au dat a vândut bucata de teren lipită de casa bătrânilor.

Cei doi duc o viaţă grea, pe strada Plevnei numărul 7 din Oradea, iar lumina intră doar pe o fereastră în faţa căreia a fost ridicat un zid de noul proprietar al terenului care construieşte acolo o clădire.

„Am ajuns să locuim ca într-un cavou de când au ridicat zidul (miercuri-n.r.).  Asta e singura cameră spre soare şi acum nu mai avem lumină nici de aici”, a povestit Maria Duma, pensionară de 82 de ani. Bătrâna spune că a fost contactată în această săptămână de fostul avocat pentru a se împăca, dar a refuzat. Avocatul Florian Agud a realizat un contract de întreţinere cu bătrânii, în baza acestuia primind drepturile asupra terenului învecinat casei şi a casei după moartea celor doi pensionari. Acesta a vândut terenul de lângă casă acum mai bine de un an unui om de afaceri care şi-a delimitat proprietatea printr-un gard.

„De doi ani, de când ne-am dat în grija lui nu a venit măcar odată cu o farfurie de mâncare, dar ne suna din când în când să ne întrebe de sănătate”, a spus şi Gavril Duma. Avocatul Florian Agud a refuzat să comenteze acuzaţiile bătrânilor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite