După teribilul accident de marți seară, locatarii de pe Averescu cer limitarea vitezei (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iuliana Costea, fiica proprietarei, a spus că i-a fost distrusă mobila din bucătărie
Iuliana Costea, fiica proprietarei, a spus că i-a fost distrusă mobila din bucătărie

Locatarii de pe strada Mareşal I. Averescu o compătimesc pe vecina cu casa distrusă. După ce s-a trezit cu o maşină în bucătărie, Iuliana Fodor strânge semnături pentru a reduce limita de viteză de la 70 la 50 de kilometri pe oră.

Marţi seară, Claudiu Paşcalău (18 ani), aflat la volanul unei autoutilitare, a pierdut controlul asupra volanului şi, pe fondul vitezei şi a ploii puternice, a intrat cu microbuzul în casa Iulianei Fodor (52 ani). Maşina a ricoşat apoi într-un stâlp de iluminat public, de la intersecţia străzilor Averescu şi Mierlei, care s-a prăbuşit peste o Dacie oprită la stop.

Claudiu Pașcalău, șoferul, și-a luat permisul de abia trei luni



Dă click pe poza șoferului, pentru a vedea o galerie foto de la locul accidentului

Dacă şoferul a scăpat fără o zgîrietură, pasagerul său, Dănuţ Balog (18 ani) a ajuns la Spitalul Judeţean, după ce a fost proiectat din maşină, la câţiva metri distanţă. „Pasagerul a fost internat la secţia neurochirurgie, cu traumatism cranio-cerebral, comoţie cerebrală şi zgârieturi pe cap şi pe corp. Starea lui este acum bună şi va fi internat circa trei zile”, a spus Carmen Pantiş, managerul Spitalului Judeţean din Oradea.

Investiţii făcute zob

Veştile nu sunt deloc bune pentru Iuliana Fodor, care a suferit aseară un şoc puternic. „Îmi pregăteam cina în bucătărie, când am auzit o bubuitură puternică. Am văzut peretele căzut peste mobila de bucătărie, făcută la comandă în urmă cu doi ani. Frigiderul, aragazul, pereţii la dormitor şi bucătărie, toate sunt distruse”, a spus astăzi Iuliana Fodor, care nu are asigurare pe casă. Femeia spune că nu-l va da în judecată pe şofer, dar va cere primăriei să reducă limita de viteză de la 70 la 50 de kilometri la oră. „Din februarie au fost cel puţin zece accidente în zona noastră”, a spus Iuliana Fodor, hotărâtă să depună o petiţie la primărie, semnată şi de alţi vecini.

Vecinii sunt îngroziți că un astfel de dezastru li s-ar putea întâmpla și lor

Dă click pe poză pentru a vizualiza mai multe imagini de la accident

Somogyi Aurica şi Gavril, care locuiesc într-o casă din interesecţia cu pricina, au spus că vor semna petiţia, pentru a nu mai trece prin astfel de sperieturi. „Ar trebui pus un limitator de viteză. Dacă viteza legală e 70, şoferii merg cu 100 şi noi suntem cei care avem de suferit”, a spus Iuliana Costea, fiica Iulianei Fodor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite