TIMP LIBER Lansare „rock” cu Crimson şi Stand Alone la Chanson Cafe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Bologa, orădeanul din componenţa trupei Crimson, aşteaptă iubitorii stilului rock la lansare
Adrian Bologa, orădeanul din componenţa trupei Crimson, aşteaptă iubitorii stilului rock la lansare

Orădenii care iubesc rock-ul pot să participe în această seară la un eveniment dedicat acestui stil muzical. Trupele Crimson şi Stan Alone lansează azi două produse muzicale. Evenimentul va avea loc la Chanson Café, de la ora 22.00.

Trupa Crimson va intra prima în scenă. Cei şase rockeri au terminat înregistrările pentru primul EP al trupei, „A better day”, care include 5 piese. Trupa a luat fiinţă la 10 noiembrie 2008, numindu-se „Florian Band”. Aproape la un an de existenţă, trupa îşi schimbă numele în Crimson, abordând stilul hard rock/heavy metal-old school.

Cea mai mare reuşită, în primul an de la lansare, a fost participarea trupei la cel mai mare festival de rock internaţional desfăşurat de-alungul anilor la Satu Mare, „Samfest”, unde au împărţit scena cu trupe consacrate precum Evergrey, Communic, Agathodaimon, Trooper, Negura Bunget.

Primul album

În 2009, formaţia a participat la festivalul East West Fest de la Baia-Mare, unde a cântat alături de Dirty Shirt, Legion, Stopyt – trupe cu vechime. „Crimson se mai poate mândri cu o realizare unică la nivel naţional, fiind prima trupă care a realizat un tribute dedicat legendei vii al rockului mondial, Whitesnake”, spune Sergiu Boldor, promotorul evenimentului din această seară.

Trupa Stand Alone îşi lansează în această seară albumul „New Era”. Trupa a fost înfiinţată la începutul anului 2008. „Trupa începuse pe un gen muzical mai spre punk/rock/pop, dar cu timpul formatia şi-a schimbat componenţă şi genul muzical, ajungând să cânte New Metal şi Rapcore”, precizează Sergiu Boldor. În toamna acestui an, băieţii au lansat materialul de debut, care conţine 10 piese, de la pop-rock până la punk şi rapcore.

„A fost un proces îndelungat de aproximativ un an, de la gândirea pieselor, până la punerea lor pe note, versuri şi în final înregistrarea lor. Albumul este auto-produs, auto-compus, ceea ce înseamnă că muzica pe care o ascultaţi acolo este doar munca noastră”, a spus Radu Munteanu, solistul şi chitaristul trupei.


RECOMANDĂRI DE WEEKEND

Bilete la promoţie pentru F1 la Hungaroring

Orădenii care vor să-şi vadă de aproape piloţii favoriţi de Formula 1, pe circuitul de la Hungaroring, au ocazia să-şi cumpere bilete promoţionale pentru campionatul 2011. Cei care cumpără biletele până la 31 octombrie pot beneficia de o reducere de 10 procente. În plus, pachetul Silver 2 Weekend include masa pentru cele trei zile de concurs. Costul unui bilet pentru trei zile este de 179 de euro. Pentru copii, biletul costă 90 de euro. Anul viitor, piloţii de F1 se vor întrece pe Hungaroring la 31 iulie.

Târg cu produse tradiţionale la Era Park

De vineri până duminică orădenii vor putea degusta şi cumpăra bunătăţile de la târgul de „Produse şi obiceiuri bihorene”, organizat la Era Shopping Park. Orădenii vor găsit fructe de toamnă, miere de albine, telemea şi caşcaval de oaie şi capră, gemuri, dulceţuri şi compoturi de casă, cârnaţi şi alte afumături, precum şi murături şi diferite tipuri de zacuscă. Nu vor lipsi vinul roşu şi alb, palinca şi vinars. Sâmbătă, orădenii vor putea asista la spectacolul pus în scenă de ansamblul Mlădiţe de Tezaur din Beiuş.
DUMINICĂ

„Bărbaţii care urăsc femeile” rulează la Lotus

Cu patruzeci de ani în urmă, Harriet Vanger a dispărut de la o întrunire de familie pe insula stăpânită şi locuită de puternicul clan Vanger. Cadavrul ei nu a fost găsit niciodată, totuşi unchiul ei iubit este convins că a fost crimă şi ucigaşul este un membru al propriei lui familii strâns unită şi totuşi disfuncţională. Îl angajează pe jurnalistul financiar căzut în dizgraţie Mikael Blomkvist şi pe tatuata şi turmentata, dar ingenoasa hackeriţă Lisbeth Salander pentru a investiga. Filmul rulează de la ora 21.45

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite