ÎN UMBRA PROFESIONIȘTILOR Elevii au fost avocaţi sau actori pentru o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diana Groza, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul”, a fost, pentru  o zi, „umbra” avocatei Silvia Bochiş şi a asistentei acesteia, Ioana Ţenţ. Peste 120 de elevi de la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul” au participat astăzi la proiectul „Job shadow day/ Parteneri pentru o zi”.

Diana vrea să dea admitere la Academia de Poliţie, unde se va licenţia în drept. „Am fost la instanţă cu dosarele, am redactat nişte documente şi apoi am mers din nou în instanţă, pentru înregistrarea dosarelor”, a spus Diana. La fel ca ea, alţi peste 120 de elevi de la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul” au aflat astăzi ce implică meseriile de farmacist, poliţist, recepţioner, actor, jurnalist şi altele.

„Fiind umbra uneia dintre persoanele angajate la companiile partenere ale programului, elevii au dobândit o perspectivă mai bună despre ceea ce presupun anumite joburi”, a spus Simona Ardelean, director adjunct la C.T. „Mihai Viteazul“ şi coordonator al proiectului „Job shadow day / Parteneri pentru o zi”.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite