Bihorul va fi promovat într-o emisiune de două ore, la TVR, datorită Hotel FM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prin intermediul artiştilor de la Hotel FM, judeţul va fi prezentat într-o emisiune transmisă în direct. O echipă a postului naţional de televiziune a filmat timp de două zile în cele mai pitoreşti zone cu potenţial turistic din întreg judeţul Bihor.

O echipă a TVR se află în judeţul Bihor, unde filmează în zonele turistice importante, pentru o emisiune despre judeţ, care va promova destinaţiile turistice, meşterii populari, cântăreţii şi artiştii plastici populari, personalităţile bihorene. Acest lucru se datorează formaţiei Hotel FM, potrivit Marinei Almăşan, reprezentantul TVR. „Toată emisiunea va fi dedicată prezentării judeţului Bihor. Este o emisiunea realizată în colaborare cu Ministerul Turismului şi Consiliul Judeţean. Bihorul a fost ales datorită formaţiei Hotel FM”, a declarat Almăşan. Echipa TVR a filmat în Băile Felix şi Băile 1 Mai, la Padiş, în zona Beiuşului, Stâna de Vale, Vârtop.

Emisiunea va fi difuzată sâmbătă, 26 martie, de la ora 17.00. „Am vrea să transmitem de pe Corso, însă în cazul în care vremea nu ne va permite avem de ales între Hanul Pescarilor sau Ciuperca”, a spus Marina Almăşan.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite