La Era Shopping Park, petrecerea de Halloween se lasă cu concursuri şi premii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecere de Halloween în weekend
Petrecere de Halloween în weekend

Sărbătoarea împrumutată de la americani este marcată în Oradea cu petreceri tematice şi ateliere creative pentru copii. Surpriza petrecerilor va fi un dovleacul uriaş, transformat în caleaşcă, iar în rolul vizitiului va fi o fantomă prietenoasă.

Orădenii care vor să sărbătorească Halloween-ul pot trece în acest weekend pe la Era Shopping Park, unde va avea loc un adevărat festival dedicat sărbătorii americane. Copiii vor primi dulciuri gratis, vor avea loc spectacole şi centrul comercial va fi decorat inedit, special de Halloween. De-a lungul întregului weekend, vizitatorii vor fi întâmpinaţi de mai multe statuete vii care vor oferi tuturor bomboane gratis. 

Talente încurajate

Sâmbătă şi duminică, orădenii au ocazia să participe la petreceri tematice şi cei mai mici la ateliere creative. „Marea surpiză este dovleacul transformat în caleaşcă şi vizitiul ei, o fantomă prietenoasă. În plus, toţi micuţii artişti orădeni vor putea urca pe scena Era pentru a-şi pune la încercare talentul artistic, fiind recompensaţi cu numeroase premii şi dulciuri”, spune Ioana Ionescu, Marketing Manager ERA Shopping Park.

Distracţia începe sâmbătă. De la ora 11.00 este programat un concurs de biciclete, al cărui mare premiu este o bicicletă de ultimă generaţie. Tot  sâmbătă se vor desfăşura şi atelierele de creaţie pentru copii, în cadrul cărora toţi cei prezenţi îşi vor putea pune la încercare îndemânarea în crearea de mărgeluţe şi măşti de Halloween.

Pentru cei care nu pot participa sâmbătă, atelierul este deschis şi duminică, începând cu ora 11:00. Duminică de la ora 16.00 îşi vor face apariţia magicienii. De la 17.30 grupul vocal Vivere va susţine un recital de o oră şi jumătate, urmat la ora 19.00 de o petrecere tematică de Halloween pentru cei mici, cu muzică şi concursuri de sezon. Între timp, părinţii vor putea urmări prezentarea de modă organizată de magazinele din centrul comercial.

„Marea surpriză este un dovleac uriaş, transformat în caleaşcă“.
Ioana Ionescu, Marketing Manager ERA Shopping Park


Animale sălbatice fac spectacol la circul Americano


Acrobaţii, clovni şi animale sălbatice sunt ingredientele reţetei de succes a Circului Americano, al cărui prim spectacol la Oradea a avut loc ieri. Organizatorii promit un show incendiar din care nu vor lipsi acrobaţiile, clovnii şi reprezentaţiile inedite cu animale sălbatice. Spectatorii au ocazia să vadă elefanţi, crocodili, elefanţi, şerpi anaconda, piton uriaş, iguane, lei senegalezi, cămile, dromaderi, lame, ponei. Spectacolul va putea fi urmărit în perioada 28 octombrie - 7 noiembrie, zilnic de la ora 18.00. Sâmbăta şi duminica amatorii de circ vor avea parte de două spectacole: primul de la ora 15.00 şi al doilea de la 18.00. Părinţii şi bunicii sunt informaţi că arena va fi încălzită, astfel că frigul nu va o problemă pentru cei mai mici dintre spectatori.

Piesa Gunoierul, pusă în scenă în Club Escape

Spectacolul de teatru „Gunoierul”, de Mimi Brănescu, va fi jucat în Escape, vineri de la ora 21.00. Gunoierul este filosoful care, tot căutând prin gunoaie, găseşte răspunsuri, descoperă taine ţinute cu grijă, află multe din cele ce sunt ţinute „la secret“ de locuitorii unui cartier şi, astfel, îi surprinde pe mulţi. Un singur exemplu – cine se aşteaptă ca un vagabond, după ce studiază resturile menajere pe care le arunci la gunoi, să descopere că nevasta te înşală?

Ziua Turnul Babel la Festivalul Metrion

Festivalul de Filme şi Animaţie Metrion continuă sâmbătă cu ziua Turnului Babel. Orădenii au ocazia să urmărească animaţiile trimise pentru concurs. Daniel Todoran-Rareş, blogger amator de artă, va vorbi despre animaţiile româneşti contemporane. Ediţia din acest an se încheie duminică. Ultima zi MAFF 2010 este dedicată familiilor şi copiilor, fiind programate spectacole de teatru de păpuşi şi plastilină, cu actori din Cluj-Napoca şi Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite