Orădenii de pe strada Episcop Mihai Pavel, nu vor plombări ci modernizarea străzii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii de pe Episcop Mihai Pavel spun că gropile au fost cârpite degeaba. Orădenii care aşteaptă să aibă reţele noi cred că plombarea străzii înainte de modernizarea ţevilor de termoficare e risipă de bani publici.

Aseară primăria a terminat lucrările de plombare a străzii Episcop Mihai Pavel, care au costat 5.000 de lei.  „Nu ştiu dacă s-au plombat şapte metri pătraţi din stradă. Nouă ni s-a promis că anul acesta se reabilitează reţelele de apă, canal şi termoficare şi abia apoi se repară strada. Or, dacă urmează să spargă iarăşi strada, înseamnă că plombarea a fost inutilă”, a spus Mihai Epure, preşedintele Asociaţiei de Proprietari.

„Noi am cerut modernizarea reţelelor de mult timp. În 2008, primăria ne-a trimis o adresă prin care spunea că modernizările vor fi făcute în 2011. Anul trecut nu s-a putut pentru că a intrat în reparaţii Iuliu Maniu”, a explicat Epure.

 „Strada este inclusă în programul de modernizare, dar mai durează încă trei luni până încep lucrările, nu puteam lăsa gropile aşa până atunci”, a spus Leontin Pătcaş, şef serviciu Urmărire Execuţie Lucrări.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite