Orădeanca Geta Finna, voluntarul anului 2010, a făcut aproape trei sute de ore de voluntariat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Geta merge la Spitalul Gavriil Curteanu deghizată în clovn şi înveseleşte copiii
Geta merge la Spitalul Gavriil Curteanu deghizată în clovn şi înveseleşte copiii

Liceana şi-a dedicat timpul copiilor şi oamenilor săraci, luptând pentru a le aduce un zâmbet. Geta a fost aleasă cel mai activ voluntar din peste 140 de tineri care s-au implicat în activităţi dedicate orădenilor care aveau nevoie de ajutor.

Tânăra orădeancă a primit aseară titlul de „Voluntarul anului“ din partea asociaţiei Caritas Eparhial. „Geta este voluntar din mai 2009 şi a dedicat peste 272 de ore acestei activităţi”, a spus coordonatorul Iulia Iova. Geta a distribuit mese calde, a împărţit haine, a participat la colecte de alimente şi de fonduri şi s-a preocupat de copiii bolnavi. „Deghizată în clovn, ea merge la Spitalul Gavriil Curteanu şi înveseleşte copiii cu baloane şi o vorbă bună”, a mai spus Iulia. „Geta este voluntarul care se implică fără să aştepte să o solicităm noi”, a explicat coordonatorul.

Geta a primit o distincţie importantă, dar rămâne o persoană modestă. „Mă bucur mult că munca mea este de ajutor. Cea mai mare răsplată este mulţumirea din privirea beneficiarilor”, a spus tânăra. „Voluntariatul m-a învăţat ce înseamnă aprecierea.  Apreciez ultima firimitură de pâine, pentru că sunt oameni care ar da orice să poată mânca o felie pe zi”, a spus Geta.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite